سازمان امور دانشجویان

rahbari
آرشیو خبر

اخبار سازمان

1403/6/26
دکتر حبیبا:

تخصیص ۲ هزار میلیارد به دانشگاه‌ها/ تشکیل کمیته رسیدگی به پرونده‌های انضباطی قبل از آغاز سال تحصیلی

رئیس سازمان امور دانشجویان در نشست معاونان دانشجویی گفت: ۲ هزار میلیارد برای تغدیه و حوزه تامین و تجهیز در اختیار دانشگاه‌ها قرار گرفته است.

تخصیص ۲ هزار میلیارد به دانشگاه‌ها/ تشکیل کمیته رسیدگی به پرونده‌های انضباطی قبل از آغاز سال تحصیلی
به گزارش روابط عمومی سازمان امور دانشجویان، هفتادو پنجمین نشست معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور دکتر حبیبا معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام و المسلمین رستمی رییس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان به میزبانی دانشگاه تهران در حال برگزاری است.

دکتر حبیبا در این نشست ضمن عرض خیر مقدم به معاونان دانشجویی دانشگاه‌های سراسر کشور و تبریک به مناسبت میلاد پیامبر گرامی صلی الله علیه و اله گفت: آغاز سال تحصیلی را که مصادف با هفته دفاع مقدس است و یاد و خاطر شهدا و جامعه ایثارگران را که لحظه لحظه زندگی خود را مدیون آن‌ها هستیم، گرامی می‌داریم زیرا اگر رشادت‌های آن‌ها نبود اکنون با آسودگی خاطر نمی‌توانستیم در یک نشست گرد هم آییم.
 
رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه امیدوارم با کمک شما عزیزان و تدابیر و تلاش‌های شما آغاز سال تحصیلی خوبی را شاهد باشیم؛ تصریح کرد: گرد هم آمده‌ایم تا بهترین اتفاق‌ها را برای آینده‌سازان کشور رقم بزنیم.

معاون وزیر علوم اظهار کرد: حضرت آقا همواره تاکید دارند که دانشجویان باید احساس کنند که کرامت و عزت آن‌ها در محیط دانشگاه حفظ می شود. 

وی ادامه داد: دانشجویان ما، هر چند که ممکن است به دلایل مختلف دچار چالش های انضباطی شده باشند، شایسته حمایت و توجه ویژه  اند. ریاست محترم جمهور  به صراحت بیان کرده اند که « دانشجو نمی تواند آدم بدی باشد، بلکه آینده این مملکت است».

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه وزیر محترم علوم دستور رسیدگی به پرونده‌های استادان و دانشجویانی که دچار مشکل شده اند را دادند؛ تصریح کرد: دانشجویان شاید دچار مشکلات انضباطی شوند اما ما موظف هستیم به هدایت آن‌ها بپردازیم در این راستا دکتر پزشکیان نیز اعلام داشتند که دانشجو نمی‌تواند آدم بدی باشد بنابراین وظیفه ما سنگین است و باید در این جهت گام‌های موثری را برداریم.

دکتر حبیبا با بیان اینکه ما باید بتوانیم روزنه‌های امیدی که در دانشجویان و جوانان ایجاد شده است را قوت بخشیم؛ تصریح کرد: دانشجویان ممکن است دچار خطا شوند اما ما باید با سعه صدر در خصوص آن ها عمل کنیم در حقیقت دانشجویان نسلی متفاوت با نسل‌های ما هستند و باید آن‌ها را درک کرد، پس خواهشمندم دانشگاه‌ها  برای بررسی مجدد و با رویکرد جدید  و کمک به ایجاد امید و وفاق در کشور ، پرونده دانشجویانی که دارای آرای انضباطی تعلیق ، محرومیت از تحصیل شده اند را تا قبل از آغاز بازگشایی سال تحصیلی جدید، کمیته های انضباطی تشکیل و مشکل این دسته از دانشجویان را حل و فصل نمایند سازمان  دانشجویی و شورای مرکزی انضباطی دانشجویان در سازمان دانشجویی آمادگی هر گونه کمک و حمایت و مساعدت در این زمینه می باشد  .

معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه فضای شاداب و امیدآفرین یکی از سیاست‌هایی است که  همه مکلف به ایجاد و تقویت آن هستیم؛ افزود: یکی از برنامه‌ها برای ایجاد شور و شعف و خلاقیت در دانشگاه برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی است، امیدوارم معاونان دانشجویی برای برگزاری این المپیاد در سطح منطقه و در نهایت ملی تمام تلاش خود را به کار گیرند.

وی تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه های امید آفرین جشنواره سرآمدان است که آیین‌نامه  آن به دانشگاه‌ها ابلاغ شده  و هر دانشگاه بین ۲ تا ۵ درصد می‌تواند دانشجو سرآمد انتخاب کند و تسهیلات کافی برای آنها در نظر گرفته شده که این موضوع می تواند از موضوعاتی باشد که امید را در دل دانشجویان ایجاد کند بنابراین لازم است معاونین دانشجویی در خصوص آن نیز اقدامات لازم را به عمل آورند.

وی خطاب به معاونان دانشجویی دانشگاه های کشور گفت: نقل و انتقال دانشجویان ایثارگر مطابق ماده ۶۲ قانون را حتما مورد توجه قرار دهید و همچنین پایش سلامت نو دانشجویان یکی از مهم ترین اقدامات معاونان محترم دانشجویی است که در برنامه ریزی های شما برای ارتقا سلامت روان و جلوگیری از عواقب سو موثر خواهد بود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به اینکه ما بر اساس قانون پنج ساله هفتم مکلف به جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی خارجی در کشور هستیم؛ تصریح کرد: موضوع بسیار حائز اهمیت توجه به کیفیت آموزش دانشجویان خارجی است زیرا دانش آموخته متخصص و با سواد است که توانمندی بالا و چهره علمی کشور ما را به نمایش خواهد گذاشت و این امر تسهیل کننده مراودات و تعاملات علمی بین الملل خواهد شد.

معاون وزیر علوم با بیان اینکه ۲ هزار میلیارد برای تغدیه و حوزه تامین و تجهیز در اختیار دانشگاه‌ها قرار گرفته است؛ تصریح کرد: اطلاع رسانی در زمینه وام‌های دانشجویی به دانشجویان از طریق شبکه های اجتماعی جدی گرفته شود تا بتوانیم از آنها حمایت لازم را داشته باشیم.

رئیس سازمان امور دانشجویان عنوان کرد: سامانه ای در خصوص دانشجویان خارجی تهیه و ۸۰ درصد آن عملیاتی شده است، ۶۰ درصد دانشگاه ها به این سامانه ورود کرده اند و دانشگاه ها هم باید نسبت به این موضوع توجه بیشتری داشته باشند و به آن ورود کنند.

دکترحبیبا خاطرنشان کرد:  از پتانسیل خیرین در شهرهای خودتان غافل نشوید و بویژه در حوزه ساخت و  تعمیر و تجهیز خوابگاهها می توانید با کمک خیرین اقدامات بزرگی انجام داد که برخی از دانشگاه‌ها در این مورد تجربه های موفق داشته‌اند بنابراین بایدایجاد کانون خیرین را در دانشگاه ها جدی بگیریم.

نظر شما
نام  
پست الكترونيک
وب سایت
متنی که در تصویر می بینید عینا تایپ نمایید
نظر
نسخه قابل چاپ

دسترسی سریع به ادارات